کار همکاری در فروش شبیه به یک فروشنده است که پورسانت دریافت می کند، با این تفاوت که شما در واقع برای هیچ مجموعه ای کار نمی کنید. درعوض، درست مانند دریافت جایزه برای ارسال یک مشتری جدید به فروشنده است.
بهترین بخش این است که شما نیازی به صرف زمان و هزینه برای ایجاد محصول و مدیریت فروشگاه خود ندارید، زیرا شخص دیگری قبلاً کار سخت را انجام داده است.
شما می توانید به محض اینکه مکانی برای توصیه محصولات پیدا کردید، به عنوان یک واسطه شروع به کسب درآمد کنید، حال چه در وب سایتی که دارید، پادکستی که راه اندازی کرده اید یا حتی در رسانه های اجتماعی.
بنابراین، تنها کاری که باید انجام دهید این است که ترافیک را از طریق پیوندی به آن محصول ارسال کنید، و بعد از آن همه چیز از دست شما خارج است. . . درست؟
خیر اشتباه است ..
برای اینکه این کار به خوبی انجام شود، خیلی چیزهای بیشتری دخیل است، به همین دلیل است که اکثر افرادی که بازاریابی را انجام می دهند شکست می خورند، یا فقط می بینند که مقدار کمی از تلاش آنها به نتیجه میرسد .
دو راه برای درگیر شدن در سیستم همکاری در فروش وجود دارد :
یا به عنوان یک مالک محصول
یا یک بازاریاب و تبلیغ کننده وابسته
همکاری در فروش به سادگی یکی از قدرتمندترین راه ها برای کسب درآمد آنلاین است. صرف نظر از جایگاه شما، اگر از راه درست پیش بروید، سود همکاری درفروش تقریباً نامحدود است!
بخشی از زیبایی همکاری درفروش ، به ویژه برای مبتدیان، این است که شما مجبور نیستید زمان خود را برای ایجاد محصولاتی که به مخاطبان شما خدمات میدهند، سرمایهگذاری کنید، زیرا این محصولات احتمالاً از قبل وجود دارند.
به همین دلیل، همکاری درفروش فرصتی است که هر کسی می تواند از آن استفاده کند، و شروع آن آسان است.
نمونه های همکاری درفروش در اطراف ما وجود دارد و شما احتمالاً بدون اینکه متوجه شوید درگیر سیستم همکاری درفروش بوده اید!
اگر تا به حال روی پیوندی در یک پست سایت یا وبلاگ به محصول یا خدماتی که در وبسایت دیگری ارائه میشود کلیک کرده باشید، به احتمال زیاد صاحب وبسایتی که در ابتدا روی پیوند کلیک کردهاید، کمیسیونی از خرید شما دریافت کرده است.
بله همکاری درفروش همه جا وجود دارد – اما نکته اینجاست: تعداد کمی از مردم می دانند که چگونه از آن بهره کامل ببرند.
چه کسی برای همکاری در فروش مناسب است؟
همکاری در فروش می تواند یک انتخاب عالی برای کارآفرینان آنلاین، وبلاگ نویسان و واقعاً هر کسی باشد که یک وب سایت دارد و مایل است مخاطبانی ایجاد کند که بتوانند به طور واقعی به آنها خدمت کنند.
اگر این شما را توصیف می کند، محصولاتی در حال حاضر وجود دارند که احتمالاً افراد در بازار هدف شما از قبل خرید می کنند، و اگر بتوانید منبعی باشید که آن محصولات را توصیه می کند، می توانید در نتیجه کمیسیون دریافت کنید.
اگر آمادگی ایجاد محصول یا خدمات خود را ندارید، اما میخواهید با توصیه محصولاتی که ممکن است برای آنها مفید باشد به مخاطبان خود خدمت کنید، همکاری در فروش میتواند گزینه خوبی باشد.
همکاری در فروش آنلاین همچنین میتواند برای طیف وسیعی از افراد مناسب باشد زیرا میتوانید از روشهای مختلف بازاریابی برای تبلیغ محصولات و خدمات وابسته استفاده کنید.
این روشها شامل همان روشهای بازاریابی است که ممکن است قبلاً استفاده کرده باشید – مواردی مانند بهینهسازی موتور جستجو (SEO)، بازاریابی موتور جستجوی پولی (SEM)، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی محتوا، و تبلیغات نمایشی.
حتی میتوانید از دیگر راههای جذاب برای بازاریابی محصولات، مانند بررسی محصول و جعبهگشایی، استفاده کنید.
در نهایت، مهم است که به یاد داشته باشید که همکاری در فروش زمانی بهترین کاررا انجام می دهد که در مورد محصولی که تبلیغ می کنید صادق و مطمئن باشید.
شما فقط در صورتی محصول خود را میفروشید که میدانستید این محصول میتواند به مردم کمک کند، و در همکاری در فروش هم همینطور است. اگر با ذهنیت سریع پولدار شدن وارد شوید، به نتیجه نخواهید رسید .
همکاری در فروش چگونه کار می کند؟
بیایید به جزئیات نحوه عملکرد همکاری در فروش بپردازیم. سه بازیگر اصلی در ترتیبات همکاری در فروش وجود دارد :
1- شما و وبسایت همکاری در فروش شما
2- شرکت یا وبسایت همکاری در فروش
در ساده ترین ترتیبات ، شما مستقیماً با یک شرکت واحد برای تبلیغ یک یا چند محصول آن ها کار می کنید. شبکههای همکاری در فروش پیچیدهتری هم وجود دارند که فرصتی برای کسب درآمد در طیف وسیعی از محصولات را فراهم میکنند.
3- مشتری
از مخاطبان شما است که از پیوند همکاری درفروش شما برای خرید محصول از سایت ها و شرکت ها استفاده می کند.
مجموعه ای که یک برنامه همکاری درفروش را ارائه می دهد ممکن است آن را نام دیگری بنامد – این برنامه ها معمولا برنامه های ارجاع نیز نامیده می شوند.
در اینجا نحوه سود هر طرف از همکاری درفروش آورده شده است:
1- با راهنمایی شما ، مخاطبان شما در مورد محصول، دوره یا ابزاری که ممکن است برایشان مفید باشد، یاد می گیرند.
2- با راهنمایی شما ، سایتی که محصول، دوره یا ابزار را می فروشد، مشتریان جدیدی پیدا می کند که ممکن است در غیر این صورت آنها را پیدا نمیکرد .
3- در نتیجه فروش به مشتری، سایت فروشنده به شما پورسانت می دهد.
وقتی همکاری در فروش به روش صحیح انجام شود، می تواند برای همه برد-برد-برد باشد.
اما همه ی اینها مستلزم اعتماد مخاطبان به شما نیز هست .
هنگامی که مخاطبان شما معتقد باشند که شما منافع آنها را در نظر دارید ، به توصیه های شما اعتماد دارند، و در نهایت هر سه طرف سود خواهد برد .
بزرگترین عنصر موفقیت در همکاری در فروش چیست ؟
کسب اعتماد
ابتدا از مخاطبان خود اعتماد کسب کنید و فقط محصولات وابسته را توصیه کنید که خودتان استفاده کرده اید و می دانید که مخاطبان شما از آنها سود خواهند برد.
متاسفانه بسیاری از مردم این کار را به روشی نادرست انجام می دهند و اولویت اولشان به جای اهمیت به مخاطبین ، کسب درآمد است .
این افراد هر محصولی را بدون ارائه ارزش واقعی آن به مخاطبان خود عرضه می کنند .
این امر باعث شده است که همکاری در فروش در برخی زمینه ها چهره خوبی نداشته باشد و بسیاری از کارآفرینان اخلاق مدار نسبت به همکاری در فروش محتاط باشند.
اما خوشبختانه، شما می توانید این کار را به درستی انجام دهید و اعتماد مخاطبان خود را حفظ کنید .
مزایا و معایب همکاری در فروش :
مانند هر چیز دیگری، همکاری در فروش مزایا و معایب خود را دارد.
شما برای بازاریابی هوشمندانه نیاز دارید تا بتوانید از فرصتهای موجود بهترین استفاده را ببرید و از جنبههای منفی احتمالی جلوگیری کنید.
در اینجا مزایا و معایب اصلی همکاری درفروش آورده شده است.
مزایای همکاری در فروش :
1- موانع شروع همکاری در فروش کم است و هزینه کمی هم دارد. پیوستن به اکثر برنامههای وابسته رایگان است، و شما مجبور نیستید محصولاتی را ایجاد کنید، ذخیره کنید یا ارسال کنید، که به معنای دردسرو مسئولیت کمتر است.
2- ریسک کم. شما مالک محصول نیستید، بنابراین اگر مشتری خرید نکند چیزی را از دست نمی دهید.
3- پتانسیل درآمد غیرفعال . همکری در فروش پتانسیل درآمد غیرفعال را فراهم می کند.
4- آزادی بیشتر. وقتی شروع به کسب درآمد غیرفعال می کنید، تا زمانی که به اینترنت دسترسی دارید، می توانید در هر زمان و از هر مکان کار کنید.
معایب همکاری در فروش :
1- یک راه حل سریع نیست. تولید مقدار ترافیک مورد نیاز برای به دست آوردن درآمد قابل توجه ممکن است زمان ببرد.
2- کنترل و نظارت کمتر. شما مالک محصول/خدمتی که توصیه می کنید نیستید، بنابراین نمی توانید کیفیت یا تجربه مشتری را کنترل کنید.
3- ممکن است برای جذب مشتری با دیگران رقابت کنید .
4- اگر مخاطبان تبلیغات شما را بیش از حد ببینند، ممکن است دچار خستگی و عدم توجه به آن شوند .
5- همه برنامه های همکاری در فروش پاک نیستند . در حالی که اکثر سایت ها و شرکت هایی که کمیسیونهای همکاری در فروش را پرداخت میکنند، پایدار و اخلاقی هستند، سایت های مشکوکی نیز وجود دارند، که برخی از آنها ممکن است آنچه را که میگویند پرداخت نکنند. بنابراین انجام تکالیف مهم است.
6- خطر ربودن لینک . بعضی افراد نادرست ممکن است لینکهای همکاری در فروش شما را ربوده و به طور بالقوه کمیسیون شما را در این فرآیند بدزدند.
سخن پایانی :
در انتها چهار نکته زیر را هرگز فراموش نکنید و بکار گیرید:
1- مراقب باشید فقط محصولاتی را تبلیغ کنید که برای مخاطبان شما کارآمد باشد
2- از تجربه مخاطبان خود با محصولاتی که تبلیغ کردید مطلع باشید
3- صادقانه و صریح در مورد محصولاتی که تبلیغ می کنید صحبت کنید
4- عدم تکیه صرف به همکاری در فروش یا استفاده از آن به عنوان راهی برای سریع پولدار شدن